V75 Bjerke søndag 14 juni 2015 Oslo Grand Prix

Endelig er det søndag og Oslo Grand Prix. Det er masse flotte løp idag, med masse gode hester. Vi er spent på om Lannem Silje kan forsvare tittelen som kaldblods dronning/kongen idag. Eller om noen andre i feltet kan ta tilbake den tronen. Vi har kikket på løpene og kommet frem til en fornuftig løsning på det hele.








Gjennomgang av de enkelte V75 løp på Bjerke OGP, med travtips og vurderinger.




V75-1:
Vi åpner showet med en banker av hest nr 3 Billie De Montfort som kommer ut me en seier sist og vi tror den bare viser selskapet bakskoa idag! Vi er ikke tvil! BANKER!
BANKER: 3 Billie De Montfort




V75-2:
Her kommer dagens andre banker ut av 1 Sudbury som kommer ut fra seier sist og idag tror vi bjørn kommer til å klemme det det går for å få ta tet.. fra tet ser jeg ikke noen som skal klare og ta Sudbury ned! dette er en fin fin banker til 17,2% OPS!
BANKER: 1 Sudbury!


V75-3:
Et sprint løp me mange gode hester.. synes det er veldig jevnt her og velger derfor og helgardere i jakten på en smell som fort kan komme her!
-ALLE-




V75-4:
1 Lome Brage velger jeg og sette først i dette løpet.. kommer nok til å fyke til tet og mest sannsynlig sitte der til mål.. 9 Lannem Silje bler mitt andre valg i løpet grunnet sporet, det vi fekk se sist på eliteløpet var noe av det råeste jeg har sett.. 4 Tekno Odin blir også med på våres bonge!
Rank: 1-9-4



V75-5:
Nok et viåbent løp hvor det fort kan smelle igjen.. mange jevn gode hester.. draget våres her blir 11 Viking Va Bene som var veldig god sist på bergen, vi har en feeling på at det kommer til å gå unna i innledningen, om det da klaffer litt me sporet så kan denne komme bakifra og sveive forbi dem alle siste 7-800m, vi er veldig usikre i dette løpet og velger derfor og helgardere !
-ALLE-



V75-6: Oslo Grand Prix løpet... vi velger og spille 5 hester her.. 4 B.B.S Sugarlight og 2 Vincennes kommer vell til å kjøre om tet så det synger etter... 5 Support Justice er en veldig god hest og skal tidlig på.. 9 Papagayo E og 10 Mosaique Face er luringene som kan komme bakfra om det blir hard tempo framme...
Rank: 4-2-5-9-10





V75-7: 
Da var vi kommet til endes på visa.. et løp over lengre distanse.. hvor 15 Melby Viking blir stor favoritt og dere skal ikke se vekk ifra at den bare jobber seg fram over og vinker selskapet farvell siste runde.. men alle hester kan ha en dårlig dag og vi jakter litt penger så vi garderer opp 15 Melby Viking med 1 Admiral Baggi som blir luringen våres i løpet står 40m lengre fremme og du ska se at Oddvar får tidlig tet og kansje det kan holde inn derifra.. 10 For Pleasure Ås og 13 Alfas De Vinci er også 2 kanoner som må på bongen!
RANK: 15-1-10-13


Det var alt for denne gang!
Håper vi møtes i lukene!
Helsning Thomas Eie og Paul Henrik Husk å kikke innom klink banker sine sider på facebook.




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar