V5 Bergen travbane torsdag 7 mai 2015

Bergen innbyr til V5 lag i kveld, fem spennende løp som ikke alle er like lettløste, men vi får prøve å finne en løsning slik at premiepotten kan hentes hjem..Her kommer dagens travtips som kanskje kan hjelpe deg litt på veien




Gjennomgang av de enkelte V5 løp i Bergen, med travtips og vurderinger.



V5A - 1
Varmblods 2100 meter. Rolf Tvedt lurte meg sist i Bergen og derfor vil jeg nevne han og hesten som han kjører idag, 10 Likable Heldia gikk en glimrende sprint i slutten av februar, og var i hardt lag i første etter lille pausen, kan være forbedret med vårform idag. Jeg tror jeg velger meg 8 Super Brown som favoritt i dette løpet, gikk utrolig greit etter pause og vil nok fortsette i samme sporet, litt leit spor idag, men tror den skal løse det. 3 Waikiki Man har samme spor idag som sist, og da gikk den så det ulte mot gode hester. Det virker som om endelig 2 Jegerinnen endelig har stabilisert seg, står idag veldig pent til i forhold til to siste. Det kan føre til at den får teten og blir der så lenge som mulig. 1 Mr Cantab, hår gått mye sprint i sin karrière, den har nå hatt et løp etter pause som jeg synes var bedre en hva den har prestert før, og den kan være forbedret av dette og bli skummel.
Rank: 8 - 3 - 2 - 1 - 10


V5A - 2
Kaldblods 1600 meter. Hesten jeg føler står best inne i dette løpet, men med kanskje den mest begredelige raden er 1 Odin Frøkna, trener Helge W Jensen må ha gjort noe riktig i vinter for hesten er svært forbedret. var på sprint sist fra tolvte spor, idag spor en og det er så meget meget bedre. 4 Jenny May er en god hest, men jeg har mine tvil med Olsen i setet, de to har prøvd seg før, med lite hell. 8 Jossejerven som blir favoritten tross leit spor, er vanligvis en travsikker hest, og den kan løse oppgaven bra idag. en hest det kan være verdt å bite seg merke i er 7 Selenason, nå med Roar Hop tilbake i sulkyen, det funker.Fikk en god tredje i mars på god tid, bak Komnes Brazze. 6 Vinterfaks fikk for langt frem til gode hester sist, men gikk bra, løpet før slo den flere av de samme hestene. Er nok med idag også..
Rank: 8 - 1 - 6 - 7- 4


V5A - 3
Kaldblods 2100 meter. Her skal det mye til om ikke 6 Ida VA drar i land dette løpet, har vist storform og står meget bra til idag. Men den kan absolutt få kamp fra 8 Haukeli Lilla, som er i form. Det samme kan sies om 9 Vesle Carmen, ble kun slått av en god Føynland Jerven sist. 12 Jerkeld Frøkna får nok kanskje for langt frem idag, men den gikk utrolig bra på sprint sist og er tydelig på vei til form. Jeg vil komme med en OBS på 14 Eldpeppi som var i heftig V75 lag sist, ikke så hardt idag, men har langt frem.
Rank: 6 - 8 - 9 - 14 - 12





V5A - 4 / V5B - 1
Varmblods 1600 meter. Her er det en bankerkandidat i 6 Inchgower Level, hesten er i superform, og kan meget godt spilles alene. Men 7 I.D Gann Gill vil nok ikke gi seg uten kamp, den er også i form, og kan godt henge med. Om jeg skulle spekulere i noen skrell her så måtte den komme fra spor 1 Revoir, som jeg synes har gått jevne fine løp og forbedret seg.
Rank: 6 - 7 - 1


V5A - 5 / V5B -2
Varmblods 2100 meter. Jeg er spent på 14 Roberto DK som har hatt en liten pause. Var klink banker før pause og kan fort bli det idag også, selv om sporet er langt bak. Nok et løp hvor Mr Tvedt kan komme lurende med 10 Shogun Bahama, hesten er fult på høyde i dette laget. Wassberg stiller med to hester som står langt fremme, begge hestene er gode og må ses opp for. Kanskje med en fordel til 2 Diego Kievitshof, med 3 Global Retro rett bak. Det kan være farlig å glemme 1 Fastmoney, som har gått bra tross galopp i sprint sist.
Rank: 14 - 2 - 1 - 3 -10

V5B - 3
Kaldblods 2600 meter. Et lite felt, hvor det er såpass uoversiktlig at det er fristene å si ALLE. men for å holde bongene nede så får jeg fremheve noen. 2 Motveit Mai har hatt en lengre pause, startet med å galoppere seg bort etter. Lengre løp idag og ikke så hast så kan være den løser det bedre. En hest som har gått gode stabile løp på 27 / 28 tallet er 4 Vertigo Ella som blir den hesten jeg har best tro på i dagens løp. Roar Hop og 5 Sophus K.G har også holdt seg stabilt, og blir nok med i kampen. Det samme gjør Austevoll og 3 Erdinger. 6 Iben H er en god hest, og gikk et fint lang løp for ikke så lenge siden. 7 Ulsrud Rigg er også en god hest, spørmålet er om Tuft kan forløse det.
Rank: 4 - 3 - 2 - 6 - 5 -7





V5B - 4
Kaldblods 1600 meter. Nok et lite felt, men med tre hester som kan spilles. 5 Stingers, 6 Søndre Prinsen og 7 Vertigo Bjørn er alle hester som kan vinne dette løpet, med en liten fordel 5.
Rank: 5 - 7 -6


V5B - 5
Varmblods 2100 meter. 9 I See You One var uheldig og traff på galoppen i første i Norge, men det er forhåpentligvis lagt av og da blir denne farlig, på papiret feltets beste hest. 3 Tyson Hastrup viste gode takter den 23 april og kan såvisst fortsette forbedret og står 20 meter bedre til en hester bak. Kan holde og styre og vinne. 6 Shocking For Nothing er absolutt med tidmessig, men er ikke akkurat noen vinnerhest. Wassberg og 7 Commander Jet burde kanskje heller vært på Øvrevoll i kveld, men om problemene er løst kan den henge med.
Rank: 3 - 9 - 6 - 7


Det var dagens tips til Bergen, lykke til på en fin maidag.








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar