V65 Jarlsberg fredag 8 mai 2015

Det er fredag og endelig helg og Jarlsberg travbane innbyr til V65 kjøring. Seks Spennende løp, med endel hester som er favoritter, men som godt kan stå lengre bak på resultat listene til slutt. Det er noen veldig vanskelige løp de har kokt ihop på Jarlsberg idag, og det kan bli komplisert å bruke lite blekk, men jeg tror fort premiene kan bli fine.



Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Jarlsberg Travbane med travtips og vurderinger.



V65 - 1
Kaldblods 1609 meter. Et åpent løp hvor flere hester kan gå bort å vinne. 1 Art Haaken forbedret seg veldig i fjor, tullet litt med galopp før pause, og gjorde i det første etter pause, men da med Jenny Thygensen i tømmene, nå er Kolle tilbake i føringen. Er usikker på om hesten er helt der den skal være, men den er verdt en strek. 4 Finnskog Fokus tok et jafs sist og løp inn til seier før flere av dette feltets hester. Den blir en av mine favoritter idag. Det samme blir 6 Gangtrøtt som gikk overbevisende i Sverige på langt løp og vant, hetsen har dårlig tre siste før det, men da var den i harde lag. Den har tydeligvis funnet formen og blir farlig idag. En annen som har superform er gamlingen 5 Gann Minn, det er veldig så den løper om dagen, selv om den ble disket for galopp sist, så var den helt kanon gangen før. Jeg tror ikke det hjelper 7 Valle Jerven å få Høitomt i setet, jeg tror den kommer til kort i dette laget. Derimot 8 Viktor K har jeg mer troa på, småriski med galopp faren, men feilfritt kan den lett vinne dette løpet.
Rank: 5 - 6 - 4 -8 - 1 - 7



V65 - 2
Varmblods 2609 meter. På tross av sporet tror jeg 11 Jordan fort kan vinne dette løpet, dette er en hest som er vant til lange løp, det samme er kusken. Og jeg synes første etter pause i Norge var såpass greit at den kommer langt opp på listen min. Tengs sitter bak en god fireåring som fortjener en strek idag, Martine Skarsholt har vært heldig med 6 Unforgeteableshadow, vanskelig å sette fingeren på noe, men hesten er stabil og det er en fordel på en slik distanse. Per Oleg Midtfjeld har vært flink med 3 Desire S.E, hesten har en flott utvikling og blir å regne med i dette laget. Jeg har en liten feeling for 1 Bomb Va Bene, syns den gikk bra med Dalen sist og  den har hatt fin utvikling. Jeg vol komme med en liten små OBS på 12 LAdy Michell, hesten er god nok i dette laget og med Hop for første gang i setet kan det bli bra. Det kan også bli interessant å se hva 5 Frech Tibur finner på.  Uansett kan det lønne seg å ikke spare på blekket i dette løpet.
Rank: 3 - 6 - 11 - 12 - 5 - 1





V65 - 3
Varmblods 1609 meter. Ungdomsløp. Et vanskelig løp hvor jeg kanskje vil sette vinnerbudet og bankerbudet mitt på 8 Mocha Moition, fordi hesten er god og fordi Frk Olsen har kjørt hesten med hell mange ganger før. Linda Bø kjører 1 Yankee Va Bene som har vært såpass god i det siste at den nok må på bongen. Lars Fredrik Kolle er en uerfaren kusk, men 6 Theresa D er såpass god om den går feilfritt at den må man se opp for i dette laget. Erlend Rennesvik har god styring på 7 La Paloma, gikk en super sprint på Bjerke den 4 mars, galopperte bort siste, kan den ha gjort noe lurt siden da, så kan den fort være der fremme. 9 Kingstile har to strake og kan godt fortsette med det med MT Gundersen i tømmene.
Rank: 8 - 1 -6 - 9 - 7



V65 - 4
Kaldblods 2100 meter. Søstra til Særpefanten 5 Særpe Jenta burde ha alle muligheter til å dra dette løpet i land. Hesten er i form og har hatt en strålende utvikling. 11 Gylden Jenta står 20 meter bak, med en flott rad og Tjomsland som en god driver, så kan den dra seg forbi hele feltet. Jeg har kanskje aller mest tro på 9 Goroso Gasell i dette løpet, den vant tross galopp sist og gangen før var den ned på 29 tallet og det er bra i forhold til resten av laget her. og ikke minst Hop i sulkyen. 7 Hermine trives på Jarlsberg og tok et hopp i tid sist, er den forbedret så kan den fort være langt fremme.
Rank: 9 - 5 - 11 - 7 






V65 - 5
Varmblods 2100 meter. Et løp hvor endel hester kan vinne.. 7 J.T 's Crown har vært ute i lag som få av disse hestene har vært med på, den kan fort bli aldeles umulig å slå idag. Raden er bare null og atter null på de fem siste, men den har vært i løp med Support Justice, Papagayo etc, og da er det ikke rart det ser slik ut. Den kan bankes, men det er flere gode hester i feltet. 3 Special Envoy er favoritt i løpet, men det siste løpet på Bjerke har gjort meg usikker, det kan godt ha vært en engangs forseelse, men likte ikke det, derfor tørr jeg ikke la den stå alene slik som mange vil gjøre i dette løpet. Et drag kan være den bakerste hesten 15 See You Soon. den har kjørt seg oppover etter pause. 9 Buddy er alltid i form på disse tider, og med en lur Thor Borg i setet kan den utfordre iallefall. Den var i hardt lag nest sist på Jarlsberg og slo blant annet syveren i dette løpet da. Marius Høitomt har dreisen på 8 V.C Chokoholic, fulgte godt med i hardere lag på Jarlsberg sist. 6 Valley Ivan står bra til og gikk bra første etter pause, dette er også en superhest og med Hop i tømmene vet man aldri.
Rank: 7 - 3 - 8 - 6 - 9 - 15



V65 - 6
Varmblods 2100 meter. 6 Divided Love og Solberg løste oppgaven perfekt sist og kan fort gjøre det igjen. Men den vil få kamp av 9 Luck Follows Me, som er i kanonform. 11 Zeema Zamar er glemt bort i spillet. Den ble god nr 3 fra samme spor mot de to før nevnte hester på Jarlsberg sist. kan det kave seg lenger frem idag tro. Om 5 Self Suit GT har forbedret seg enda ett hakk fra sist kan Høitomten dra til tet og gjøre det vanskelig for hestene lenger bak å runde.
Rank: 9 - 6 - 11 - 5


Det var dagens travtips til Jarlsberg Travbane, lykke til..





Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar