V76 Bjerke Travbane 6 mai 2015

Det er onsdag og det er som vanlig kjøring på Bjerke travbane. Syv spennende løp, med som vanlig en rekke gode hester, og ikke minst EM for amatører som kan gi litt utfordringer spillmessig.




Gjennomgang av de enkelte V76 løp på Bjerke Travbane med travtips og vurderinger. 



V76 - 1
EM for amatører, varmblods 2100 meter. Vanskelig løp hvor det kan være lurt å streke mye, men for at bongen skal bli overkommelig så har jeg valgt ut noen hester. Disse kuskene er jo amatører , men de kan jo kjøre hest for det, så det aller viktigste er å gå ut fra hesten.Jeg synes Teemu Keskitalo gjorde det bra på Momarken i går og derfor får han en strek med 5 Herr Feinschmecker, som i tillegg er en god hest. Jean-Claude Gardaz syns jeg løste oppgaven fra 12 spor i går meget bra, og idag kjører han en av feltets bedre hester 11 Riverside Touchman. Jeg synes ikke Thomas Royer overbeviste igår, men holdt unna, kjører god hest idag og må strekes med 2 Pia Tutterø. Men det kan godt være at den beste kusken sitter bak hesten som er trent av Renate Aarlie 4 C.C Queen Weber, det er ingen dum hest heller og veldig spillbar,  den blir faktisk min favoritt i løpet.
Rank: 4 - 11 - 5 - 2



V76 - 2
Kaldblods 1600 meter. Idag har 2 Tojo Prinsen drømmespor. Kan dra unna for hestene bak, jeg gir meg ikke på den hesten, har sansen for den, er tidmessig og kuskemessig helt på topp i løpet, få streker og god verdi. 4 Alsaker Fantom og Vidar Hop har stort sett vært bankers, litt usikker på galopp sist Men radarparet må med på bongen. Det er mange gode hester i dette feltet. 11 Kolnes Tom har vært ute i harde lag på Bjerke i det siste og gjort det bra, hesten er i form.. 12 Brenne Jærven er absolutt sterk nok og kjapp nok til å runde feltet på en god dag. Dag Sveininug Dalen og 8 Gjøndin er som regel et sikkert kort, så galoppen sist er ikke typisk, kan veldig fort henge med i feltet. 6 Fjell Balder går jevne gode løp og er på vei til storform, må absolutt ha en strek idag..
Rank: 2 - 4 - 11 -12 - 8 - 6






V76 - 3
Varmblods 1609 meter. Frode Hamre og 5 Migration står bra til idag, ikke helt overbevist meg i det siste, men har vært i lag med gode hester. I dette løpet bør man se opp for 2 Ramona's Fighter, den har gått skarpe monte sprinter i det siste, ble disket for galopp på to siste sprinter med sulky, men dette er en meget bra hest, som kan løse bra idag og kjøre fra resten, hesten er lite spilt og har god verdi, ikke langt unna en banker med Robertson i sulkyen. 4 Zetus og Høitomt blir min andre favoritt i dette løpet, la deg ikke lure av raden på denne hesten, sprintmessig er dette feltets beste hest. Jeg er veldig spent på hva 10 Space Bee kan finne på idag, har nå to gode gjennomføringer etter pause og bør være forbedret, kan være verdt å se opp for.
Rank: 2 - 4 - 5 - 10



V76 - 4
Kaldblods 1640 meter. Et åpent løp, hvor jeg tror vinneren sitter langt uti feltet. 11 Art Land Fari er nok en av feltets beste sprintere, raden ser sjaber ut, men la deg ikke bli blind av den, den har nå to etter pause som den har løst greit, var innom galoppen i Sverige, men det tar jeg ikke som noe stort minus. Stensen og 7 Heimstad Hippin sitter i flyt om dagen, går gode løp, og har kommet i siget etter pause, blir delt favoritt med 11. Etter disse to blir 1 Kolbu Tateren, skummel fra godt spor idag, 5 Torsby Balder kan bli småskummel fra godt spor. Det samme blir 6 Jerv Eld.
Rank: 7 - 11 - 1 - 5 - 6






V76 - 5
Varmblods 2600 meter. Et løp som ikke er lettløst. 1 Tinki Rune har vist såpass oppadgående pil at jeg vurderer denne. Verdien er god og kusken står ikke tilbake for resten av feltet, minuset er kanskje distansen. 4 Adam W og Westergaard er i form om dagen, gikk bra til annen fra tolvte spor sist, kan fort fly til tet idag og prøve styre løpet. Som sagt et vanskelig løp, hvor jeg synes 6 Crunch Classic overbeviste i første etter pausen på Jarlsberg, idag sikkert forbedret fra sist med løp i kroppen. En som også overbeviste etter pause var 7 King Royal, blir meget farlig og knepen favoritt i dette løpet. 9 Vasterbo Realhigh er en god fireåring som var nede å snuste på 14 tallet, vel og merke i Sverige sist. På lange løp kan det alltid komme overraskelser. Helt bakerst i feltet står en god hest som er glemt unna, 12 Andova går hele veien jevnt gode løp fra forskjellige spor. og på 2600 meter er ikke spor 12 noen ulempe..
Rank: 7 - 4 -1 -6 -12 -9



V76 -6
Kaldblods 2100 meter. 8 Bravo Turbo går så det uler om dagen, og blir favoritt med GVG i sulkyen. Men den kan fort bli utfordret av 6 Granfaks som er i form og står bra til. 3 Solberg Rasken står meget bra til idag, og tar nok teten, så spørs det hvor lenge den blir der. 4 Steinsvik Iver har idag Tengs igjen i tømmene og det liker den best, blir nok en gang farlig. Jeg er meget spent på hva en formgod 10 Rigel Scott og Vidar Hop kan finne på i dette løpet, jeg er redd den kommer høyt opp på resultatlisten.
Rank: 8  - 6 - 10 - 3 - 4


V76 -7
Varmblods 2100 meter. Etter løpet på Bjerke sist er jeg ikke i tvil om at 7 Sejr Gammelsbæk blir favoritt i dette løpet, den er i form igjen.. Men den har en haug med gode hester som vil kjempe i feltet, det kan lønne seg å spare på strekene i de foregående løpene, for her er det mye bra hest. 9 Baldini er i form, og utfordrer. Det samme er 10 One More Flight, kan komme susende på slutten. 12 Onion FH tullet seg bort sist, men gangen før på Forus kriget den med en supergod Hitchcock.  4 Triple Crown har vært i harde lag, og løst dette bra, kommer garantert høyt opp idag. Jeg er spent på 2 Update, det er en god hest som har vist forbedring i det siste. En liten outsider kan være 11 Beak's News, som er i form, men som skal krige med skarpe hester.
Rank: 7 - 4 - 9 - 12 - 2 -10 - 11


Det var dagens tips til Bjerke lykke til ..




Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar