V65 Biri travbane 5 juni 2015



Endelig fredag og helg, nå er det frem med sigarer og champagne, for nå er det travkjøring på Biri travbane. Seks fine løp hvor jeg tror det er mulig å banke i tre av dem, Når Novel Broline, Restless Cash og en ny god sprinter i Westergaard regi tar banen fatt. De andre løpene er ganske åpne.


Husk å ta turen innom våre annonsører, det er de vi lever av så du kan få gratis travtips. 




Gjennomgang av de enkelte travløp på Biri med travtips og vurderinger.




V65  - 1
Kaldblods hopper 2100 meter. Hoppeløp og ganske mange gode hopper, dette kan det bli streker av. Mikkelborg og 5 Vestrings Vinni har vært der fremme i de tre siste, vant sist. Men dog kanskje ikke verdens tøffeste felt, men vant greit fra spor 12. 7 Trons Torila er vel på papiret løpets beste hest, men den har ikke nådd helt frem i den senere tid, det kan ha med å gjøre at den har vært i noe sterkere felt.Noe den ikke er idag og derfor burde den ha en reel mulighet til å nå helt frem.  Wollebæk og 8 Åsafaksa er en hest som kan finne på hva som helst, i utgangspunktet en god fireåring, men ikke helt stabil enda. Den var i Sverige en tur og fikk fart på høvene, det kan godt tenkes at det kan være utslagsgivende idag, den bør absolutt vurderes på bongen i et eller sjabert felt. Sist i feltet står 13 Liza, den har stort sett tuslet og gått på Leangen, men den har virkelig funnet ut hvor den skal være på slutten av løp nå i vår, men dog den står langt, langt bak idag. 9 Lykke Sara har vært ute i noen tøffe lag i det siste, og burde ikke være helt borte vekke i dette laget. Den har gampet veldig jevnt og trutt i hele vår. Står på tillegg og med et par gode hester foran, så skal være heldig med kjøringen og reisen om den skal nå frem. Men Bjerring kan henge seg på Høitomt som garantert vil fremover i feltet og dra fordel av det. 3 Petrine kan ha fått en kuske oppgradering i at Solberg kjører den idag, den har gått jevnt og trutt i mange løp, ble to på Biri den femtende mai kun slått av Vestrings Vinni. og da fra drøyt spor, den er så meget mye lenger fremme i dag og det kan gjøre den svært aktuell på trippelen og kanskje enda lenger frem
Rank: 5 - 7 - 3 - 13 - 9 - 8 



V65 - 2
Varmblods 2100 meter Auto. Her ville jeg absolutt sett opp for 10 Sir Stanley, den har en formkurve som er veldig bra, den har kuskebytte idag, kusken er så som så. Men vi kan fort få et scenario med ett voldsomt kjør i front i dette løpet, og da er det rom for bakenforliggende smygere å overraske på slutten. Kristian Malmin og 3 Global Rumour står utrolig fint til i løpet, den har også hatt en utrolig fin utvikling i vår, sist var den eneste den ikke tok igjen fra drøyt spor Moveslikejagger, og det sier litt. 5 Dreamstar hadde fin form i april, men havnet i galoppen og ble disket da den startet i mai. Den har utviklet seg til å bli en kapabel fireåring og blir å regne med idag. 8 Victory Boy kan også være en hest som kan overraske, den har som flere andre i dette løpet hatt en fin formkurve. Vi har tre av løpene som er temmelig klink bankere så da får vi spekulere litt i disse andre. Og Dalen kan veldig gjerne overraske med den åtteren. For jeg regner med at Malmin og Hop vil racerkjøre i front, og når de blir trøtte eller galoppere så kan man få skrell. TE Solberg og  7 Rommel Pisano har nå  to løp i kroppen og det kan være det som skal til for at formen fra i fjor i Sverige er der. Det er en god hest, og med litt tur, kan den også være med der fremme. Den var i veldig hardt lag sist og derfor uplassert og selvfølgelig var den også i galoppen. Som vanlig i disse dager kan det være farlig å glemme Høitomt, 11 Lightning Chip har hatt utvikling siden i fjor og nå er det juni og så plutselig kan mange hester komme i veldig form, og med formkusk bak. Ja da blir den en outsider. Jeg regner med at 3 og 5 gjør opp om dette, men akkurat i dette løpet er det rom for å spekulere litt.
Rank: 3 - 5 - 7 - 10 - 11






V65 - 3
Varmblods 1602 meter. Her står 6 Novel Broline egentlig alene i løpet, den vinner med en halv langside. det er svært unødvendig å slite ut tastene på å nevne noen andre hester, den er banker så det holder. Men alle gode hester har dårlige dager. Og spekulere man i det så tar man med 1 Runrig og 5 Naipins Power på Bongen.
Rank: 6 - 5 - 1

V65 - 4
Varmblods 2100 meter. Auto. Et løp som på papiret 12 Restless Cash burde være banker og vinne. Og det er det nok garantert at han gjør.Men som vanlig i sånne løp er det fristende å spekulere litt. 22 mai stod Restless i spor to og vant langløp, idag står den i spor 12. I samme løpet stod 1 Ideal Va Bene i 9 spor og kom seg utrolig langt frem i feltet. Helt på tredje plass kom den. Hesten er på vei i form og fra godt spor idag, skal Restless kjemp bra for å både ta igjen og slå denne. 2 Spicy Joy galopperte bort første etter pause, men den hesten var utrolig god i fjor høst. Om den nå har fått på den rette balansen og Bo har sikkerhetsvesten på så kan den bli skummel den også. Jeg regner med at han prøver den litt forsiktig idag, og da blir muligens Hop liggende i tet. Jeg vil også tro at 8 Sonador burde ha en reel sjanse i dette løpet, vant greit sist på god tid, men nådde ikke frem gangen før fra drøyt spor. Den er små-morsom den 6 Ottey så jeg tar med den som en bitteliten outsider om alt skulle gå galt. Den har form, men hvor god er vanskelig å si i dette laget.
Rank: 12 - 1 - 8 - 2  - 6





V65 - 5
Varmblods 2100 meter. Et løp med mange gode hester. Hvor kanskje 5 Mysterious er en av hestene jeg har mest tro på i feltet , den gikk bra fra spor langt bak på Sørlandet sist , og var nede på 12 tallet på distansen på Forus i selskap med blant annet Papagayo og andre  superhester. Men i dette løpet kan det ikke lønne seg å spare på blekket, her er det flere gode hester. 2 Tristar Merci er på vei i form, og den blir skummel fra fint spor. Vil nok kjøre for tet og det tror jeg den får. 3 Azeem gikk et fint prøveløp den 27 mai etter lang pause, det er en god hest og om den er forbedret i pausen så må den også med på bongen, om vi kjører banker i løp 3,4 og 6 så kan vi spekulere litt her. 6 Baldini ble slått av supergode hester på Bjerke i siste, de er ikke med idag, og den er en av flere som kan vinne dette løpet. 7 Lorne Elijon Gatling er heller ikke en hest som er helt borte, den gikk en bra sprint mot veldiggode hester i siste på raden.Men den er nok muligens best på sprint.
Rank: 5 - 6 - 2 - 3 - 7 



V65 - 6
Varmblods 1609 meter. Her har jeg troa på at det er mulig å banke 2 Catherines Melody, med Westergaard i sulkyen. Den fikk en veldig fin gjennomkjøring på Sørlandet som første i Norge og etter lang pause fra løp. Den skal i utgangspunktet være såpass mye bedre enn de andre i feltet at den burde vinne. Den eneste som kan utfordre vil jeg tro er. 1 Sesamo Om som gikk en bra sprint etter noen måneder med pause 18 april. Det kan forsåvidt også  6 Wallner som gikk en god sprint på Biri sist. Men jeg er ganske sikker på at Bo vinner dette.
Rank: 2 - 1 - 6



Det var dagens tips til Biri travbane, lykke til i en spennende omgang.
Husk også å kikke innom KLINK BANKER sine sider på facebook og gå også inn å lik Pauls Travtips på samme sted om du liker tipsene.







Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar