V65 Leangen travbane søndag 28 juni 2015

Etter en begredelig Trøndelags helg spillmessig, spesielt i går på V75 på Leangen. Så får vi håpe at favoritter våkner med hangover og at det kan bli litt gøyere å hente premiene etterpå. Er det mer karsk igjen i Trøndelag til nok en fest dag, eller blir det som igår nær favoritt seier i hvert løp.





Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Leangen travbane, med travtips og vurderinger.


V65 - 1
Kaldblods 2140 meter. Auto. Her må vi streke tre hester som alle kan vinne. Feltet er lite og for de som søker skrell så er det alle. Men 1 Tina Blessen , 4 Tangen Piril og 5 Galileo må på bongen.
Rank: 4 - 5 - 1


V65 - 2
Varmblods 1640 meter. I fravær av alle barters bart så kjører Thor Borg 6 Gassner Hanover, noe som fort kan bli en suksess i dette løpet. 2 Smashing Lind og Vidar Hop står farlig til i bra spor, og kommer garantert til å å være der fremme på målfoto. Om vi skal finne en vinnerhest som kan gi litt premier så vil jeg si at 8 Gjølmnes Bird kan være en slik, den har gått litt smålunkent i vår, men gikk et fint løp sist. kan smyge seg til en fin plassering her.
Rank: 2 - 6 - 8 - 11






V65  - 3
Varmblods 1640 meter. Auto. Vinnerbudet kan gå til Kolle og 5 Handsome Gent, som er en god hest, men som har vært litt opp og ned. Derfor tror jeg fort den kan bli utfordret av flere hester. 11 Red Hot Firestorm, står langt bak, men hesten er veldig god og idag med Solberg i tømmene og jeg vil påstå den er den beste sprinteren i feltet, og jeg holder den største vinnerknappen på den.
Rank: 11 - 5 - 1 - 6 - 3


V65 - 4
Kaldblods 2140 meter. Dette blir 99 % sikkert en lett joggetur for 1 Tekno Odin. Men i sånne løp kan det være gøy å spekulere for premiene sin skyld i at noen andre skal kunne lure fra superfavoritten seieren. Men ganske så sikkert så står det nr 1 på res listen etter målgang. Vil du spekulere tar du med hester i rank.
Rank: 1 - 2 - 3 - 6


V65 - 5
Varmblods 1640 auto. Et litt vanskelig løp hvor det for kan bli noen streker, ingen som har utmerket seg som noen superhest i det siste. For å få opp premiene litt synes jeg 1 Zeus Blue Chip gikk utrolig bra etter pause, og idag med Kolle i tømmene, den kan fort holde seg langt fremme hele løpet. Men jeg ville nok dekket opp med et par tre andre hester.
Rank: 1 - 6 - 10 - 8 - 4






V65 - 6
Varmblods 1640 meter. Et skikkelig kuløp, med en rekke sjabre hester, dog kjørt av gode kusker. Vidar Hop sitter nok bak feltets beste sprinter i 8 Sancus Cox, men den har ikke akkurat vært veldig overbevisene i det siste, kan Hop få ut potensialet. 3 Black Bhutan, en hest jeg har anbefalt lenge står bra til og gikk bra til seier i Orkdal på fredag, spørsmålet er hvor godt det løpet sitter i kroppen. Jeg lukter en skrell i dette løpet og det kan fort være 7 Bella Vita jeg lukter, kanskje den hesten som er mest oppgradert i henhold til kusk.
Rank: 7 - 3 - 8 - 1 - 4



Det var dagens tips til Leangen Travbane. Lykke til og følg med på KLINK BANKER sine facebook sider for enda mer info om trav.






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar