V75 Leangen travbane Lørdag 27 juni 2015

Endelig er det lørdagsfest i bartenes by, innbyggerne har funnet frem skinnvesten, striglet hår og bart for en spennende omgang med trav på Leangen. Alt dette mens Åge synger Leva livet, og forhåpentligvis noen favoritter faller, slik at vi kan innkassere gevinster som gjør sommerferien til en fest.






Gjennomgang av de enkelte V75 løp på Leangen med travtips og vurderinger.


V75 - 1
Varmblods 1640 meter. Auto.Geir Vegard Gundersen og 9 Viking Va Bene bør vise de andre bakskoa så til de grader. Hesten er i utgangspunktet mange hakk bedre enn noen andre i feltet. Men for å sikre seg mot episoder som da David slo Goliat, så velger jeg å dekke opp med et par hester. 8 Mymanyyouare er en så god hest at den på en god dag kan utfordre Vikingen litt, og har vikingen en dårlig dag, så er neppe Antonsen sen å be.Jeg dekker også opp med 2 L'orage og 3 Love Voice, som begge har hurtighet nok inne til å henge med lenge.
Rank: 9 - 8 - 3 - 2




V75 - 2
Varmblods 2140 meter auto. Her blir det krig, Frode Hamre mot Vidar hop, med to hester som ikke er på samme stall.  2 Miss Endurance står fint til for å ta tet, men 9 Zeema Zamar, idag med Hop i sulkyen og tydelig form på gang, kan fort komme seg fremover i feltet og hilse på Hamre. Noe som kan gi kjør i tet og åpne opp for skrellkusken Ole Johan Østre med hesten 4 New Jersey, som har gått jevne fine løp i det siste. Kan få fin rygg og gi et rykk på slutten
Rank: 2 - 9 - 4 






V75 - 3
Varmblods 2140 meter. Auto. Her kan egentlig hva som helst skje, dette kan fort være et av løpene idag hvor vi får en super skrell. Og jeg tror den skrellen fort kan hete 7 Noss Jetta, fordi den har hatt en fin utvikling og den har ikke hatt noe reisevei til Leangen. I skrivende stund 2,3 % av strekene. Verdien er skyhøy. Jeg går såpass tøft ut og banker spiller den. For de som ikke har slike nerver, kan man fylle på med hestene i ranken under.
Rank: 7 - 8 - 11 - 10 - 1 - 2 - 9


V75 - 4
Kaldblods 2140 meter,  Vidar Hop og 6 Tin Balder gruste halve feltet 13 juni, Hop viste seg å være en vel så god kusk som Høitomt på denne. Jeg tror den drar det i land idag igjen. Men feltet har et par andre gode hester også. Bland annet Høitomt og 3 Lex Lodney, som endelig viste vinner takter igjen sist i Drammen, der den dro fra litt av et felt. De to blir farlige idag, men man kan godt fylle på med andre i ranken.
Rank: 6 - 3 -  5 - 7 - 8  - 1 - 4 - 2


V75 - 5
Kaldblods 2140 meter. Auto. 6 Kodran har gått stabilt og veldig godt siden midten av april. Holder fremdeles formen og står bra til for å vinne idag. Men Høitomt sitter bak 2 Art Nøkkve, som var i et alt for hardt lag i Bergen sist, laget idag er langt fra det samme, og det kan bety langt fremme på målfoto. Her vil jeg også se opp for Østre, 8 Homme Balder er på vei i form, og kan smyge med til en veldig fin premie idag. Det samme kan 11 Gaardens Viktor, som har gått fine jevne løp i det siste.
Rank: 6 - 8 - 2 - 11 - 5 - 4






V75 - 6
Varmblods 2140 meter auto. Her har vi dessverre to Hamre hester i samme feltet og det kan bety at den ene kjører for den andre.. Både 2 Indoor Voices og 7 Denise F Boko må med. 9 Angelina BR har vært i Sverige og fått speedet seg voldsomt opp, den blir farlig idag. Det samme blir 5 Tattoo Widow, som har holdt dampen oppe og som absolutt trives med Solberg i tømmene.
Rank: 2 - 7 - 5 - 9 - 4 


V75 - 7
Varmblods 3140 meter. Med et lite smyg løp så er det ikke langt unna at 12 Flibuster kan singel strekes i dette løpet. Hesten er i form og har vært nede på fjorten tallet på distansen nest sist. Men 10 Pico's Boy var ganske så overbevisene i Bergen sist, har gått få løp i vår, og ikke vært bra, men slo gode hester sist. Også 9 Black November og 13 Fill Joy Dream er farlige på en sådan distanse som idag.
Rank: 12 - 9 - 10 - 13 - 2 - 3



Det var dagens V75 tips til Leangen travbane, lykke til og følg gjerne med på KLINK BANKER sine facebook sider for flere tips og travdiskusjoner.






Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar