V65 Orkdal travbane 26 juni 2015

Idag tar vi turen til Trøndelag og av alle steder Orkdal travbane. Det hører til sjeldenheten at det arrangeres V65 herfra. Men det betyr nye muligheter for fine premier. Det er seks  greie løp, hvor det er lit åpent i noen av dem..




Gjennomgang av de enkelte V65 løp på Orkdal travbane.Med travtips og vurderinger.



V65 - 1
Kaldblods 2100 meter. 9 Krogstad Juvita har fått en formidabel kuske oppgradering og det gjør at jeg gir den vinnerbudet, hesten har gått flere fine løp i det siste og med Høitomt i tømmene skulle det ikke forundre meg om den vinner hele løpet.
Rank: 9 - 5 - 7 - 1 - 6 






V65 - 2
Kaldblods 1700 meter. Høitomt igjen, 1 Dosarn, gikk meget bra i første etter pause, og med ny kusk kan det bli veldig bra fra godt spor. Kan utfordres av 9 Høiby Knabben som også er i form, men som står på tillegg og skal jobbe for å ta igjen Høitomt.
Rank: 1 - 9 - 3 - 7 - 10


V65 - 3
Varmblods 2100 meter. Det kan fort lukte Høitomt fest i nok et løp, med 1 Super Joe, men hesten har ikke gått løp på et par måneder så ikke godt å si hva form den er i . Solberg står i springspor med 7 Belem Va Bene og den gikk bra i siste, den får vinner budet idag, men et annet motbud kan være, 8 Seaside Fasion, som går bra med Johansen i tømmene. 9 KLM Doublejoy, har Fremstad fått dreisen på etter pause, den er en reel outsider i dette løpet.
Rank: 7 - 8 - 1 - 9


V65 - 4
Kaldblods 2100 meter. Det er vel neppe noen av hestene lenger bak som kan nå igjen 4 Prins Tom. Som virkelig har fått opp dampen i de to siste. 7 Storm Odd var nede å luktet på 22 tallet på sprint sist, , men står på tillegg i et lite felt, den kan fort dra seg frem og true Prinsen.
Rank: 4 - 7 - 5 - 8 - 2






V65 - 5 
Varmblods 2100 meter. Silje D Theodorsen har draget på 6 Black Buthan, den gikk bra fra drøyt spor sist og blir farlig idag. Selv om 5 Wizard har gått to bra siste, så er jeg usikker på om MT Gundersen kan håndtere den, men den har kommet godt i gang etter pause og blir en av de som kommer til å kjempe fremme. 3 Buzy Bee med Robertson i tømmene ser jeg på som en farlig ekvipasje, men vinnerbudet går til en hest og kusk som ikke er spilt i det hele tatt. Noen sjanser må man ta i jakten på premier. 9 Maker gir jeg vinnerbudet, hesten har hatt en flott utvikling og gikk bra på sist i langløp, uerfaren kusk, den kan gi en bombe i spillet.
Rank: 9 - 6 - 3 - 5


V65 - 6
Varmblods 2100 meter. 5 Texas Rancher er oppgradert med kusk i dag og det tror jeg kommer til å dra den først over streken ved målgang. To utfordrere kan være Tengs med 1 Fernando og 3 Inzeo med HC Holm i sulkyen. Det skal også bli spennende å se hva Kolle kan få utav 8 Educated, som har gått jevnt i det siste og på en god dag absolutt kan utfordre de før nevnte hester.
Rank: 5 - 1 - 8 - 3 



Det var dagens tips til Orkdal travbane , Lykke til og se innom KLINK BANKER sine facebook sider for flere tips og diskusjoner..








Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar