V65 Sørlandets Travpark søndag 7 juni 2015

Da er det søndag og Sørlandet står for tur. Vi har seks spennende løp og gå igjennom. Fire varmblods og to kaldblods løp. Vi har noen vidåpne løp, men også to løp med temmelig sikker vinner så da er det rom for å dekke opp litt i de resterende. Jeg og Jan var uheldige og varslet feil skrell i gårsdagens V75- 4, men vi varslet skrell og det ble det. Vi kommer til å fortsette det samarbeidet med tipsing fremover.





Gjennomgang av de enkelte V65 løpene med travtips og vurderinger.




V65 - 1
Varmblods 2140 meter. Her har Tjomsland to gode hester i samme løpet, det er alltid småskummelt og begge de må med, hvem som vinner er usikkert. 8 Edson Boko og 10 Sweet Dilli, de er som jeg ser det ganske jevngode akkurat nå. Utfordrere til disse to kan være 5 Ranja Hill, en spennende hest som har vært i pause. Den gikk bra i fjor høst, og jeg er spent på hva den er god for etter pause og med Høitomt i sulkyen. Og også 7 Jag Va Bene som jeg mener har fått en betydelig kuske oppgradering idag. Den burde ikke være god nok, men hvem vet hva Hamre kan finne på med den.
Rank: 8 - 10 - 5 - 7 






V65 - 2
Kaldblods 2140 meter. Dette er et vidåpent løp, med mange hester som kan vinne. Jeg har veldig lyst til å gi vinnerbudet til 9 Tyri Mari, den hadde en dårlig dag på jobben med stein i skoen på Forus sist, og den meldes å være i orden. Da skal den radere ut resten av feltet på en normal dag. Men den står langt bak i feltet og på tillegg og det skal bli hardt å hente dette på strek hestene. Derfor må vi dekke opp litt i løpet med noen gode hester fremme.  3 Kodina som står bra til og er en overraskelse hest, den har gått jevnt bra løp i det siste, og står bra til idag. Høitomt skal kuske 5 Norheim Faksine som nå har to løp i kroppen etter pause, og gikk fint uten galopp sist med Tvedt. Men den skal ha gjort et megahopp tidsmessig om den skal kunne holde unna her. Men Høitomt er for tiden i flyt, så det kan godt være han kan få noe utav den om den holder seg feilfri. Jeg vil også tro at 8 Eldpeppi er en  utfordrerene i feltet, for en gangs skyld står den bedre til og slipper å måtte kjempe så mye i køen, men den blir stadig slått av Tyri Mai for det. 1 Will Lita med Rudolf Roland står også bra til for å kunne styre i front. Den holdt unna på langløp nest sist på Sørlandet i front. Kan gjøre det vanskelig for hester bak å komme forbi også idag. 2 Talula X kan og finne på hva som helst på en god dag og må med. Jeg ville også tatt med 6 Spikdåsa og 7 Flammen fortuna, sistnevnet har stått langt bak i felte i to siste og med skrell kusk Østre i mye bedre spor idag kan den nå langt frem. Som dere nå skjønner anbefaler jeg heldekk. Her kan det fort komme en skrell.
Rank:  Alle  


V65 - 3
Varmblods 2140 meter. Auto. Dette er også et veldig åpent løp, mange gode sprintere som skal ut på normal distanse og da gjenstår det å se hvem som er best på det. Jeg vil komme med et skikkelig vinnerbudet i dette løpet, Marius Høitomt og 7 Sky Air Born , som har gått veldig forbedret i to siste, det kan bli en skikkelig skrell på bongen.  Her lukter det også Solberg show med 8 Sagitta, som er kommet i superform nå i mai og som holdt unna for sterke hester på sprint sist, blant annet Inchgower Level, og dagens 5 Moneyline Volo som da stod i drøyt spor, og kan bli noe farligere idag i og med den står lenger inne bak bilen. Men også 4 Seven Cru blir å regne med , den er kjapp i starten og kan fort få tet. Og den skal holde distansen bra. Den kan fort bli umulig å ha med å gjøre om den kommer dit .Se også opp for den  underspilte 6 Pedro DK, den var voldsomt forbedret på tid sist, men stod dårlig til i hardt lag, ikke det samme laget idag. Løpet er åpent og med få hester, her kan vi fort få en skrell her også. Så jeg ville tatt med også 2 Arran Stardust og og 3 Pantini. Gode hester det også. Det kan  bli litt av et race i dette feltet.
Rank: Alle minus 1 og 9


V65 - 4
Kaldblods 2140 meter. Her er det to store spørsmål. Holder favoritten 5 Eldodin seg feilfri og klarer 6 Løkki Bo å hente 20 meter på den?. Tjomsland har vært heldig med Eldodin og den tegner til å bli en meget god hest, men Kals har lagt om treningen på alle hestene sine i år, og vi har sett hvordan det har virket på Løkki Dino. Løkki er travsikker, og jeg har troa på at Per Vetle kan dra dette i land, så jeg setter Løkki Bo som vinnerbudet.
Rank: 6 - 5


V65 - 5
Varmblods 2140 meter. Her går vinnerbudet til Frode Hamre og 2 Special Envoy som normalt skal dra dette i land. Den var vel og merke ikke god sist med Hop, men Frode har styringen på hesten og den er i form. Noen motbud kan være. 1 Space Bee, på vei i form, men skal kjempe hardt om den skal ta Envoy idag, 3 Maldini Di Quattro er veldig spennende med Høitomt i sulkyen. Og en liten obs på en monte hest som står bakerst i feltet om disse foran kjører hverandre i stykker. 10 Lumiere De Nuit, den har gått noen racer sprinter i det siste, og kan være en å vurdere om man spekulere i favoritt fall.
Rank: 2 - 3 - 1 - 10





V65 - 6
Varmblods 2140 meter. Med den formen 6 This Is Anfield har vist i det siste, velger jeg å la denne stå alene. Dett bør den vinne.Bak denne er det vidåpent.  Vil du gardere så kan du følge rank etter denne.
Rank: 6 - 1 - 2 - 8 - 10 - 5 - 7


Det var dagens tips til Sørlandet, lykke til .. Husk å se innom KLINK BANKER sine sider for enda mere tips og trav diskusjoner.







Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar