V75 Bergen Travpark Lørdag 6 Juni 2015


Vi skal til vestlandet og Bergen, Der hvor hesten løper selv om det regner og stormer, der hvor folk roper Brann hele tiden, men det ikke brenner. Vi har en omgang hvor det er mange store favoritter, det vil si at det er relativt gode hester. Men vi mangler mange av de store kanonene som vanligvis er å finne i V75 omgangene. Det er mange av disse som sparer seg til neste helg på Bjerke. Men vi får se om vi ikke kan finne en løsning på dagens omgang for det.
Idag har jeg fått med meg eksperttipser Jan Bjelland på utforming av V75 tipsene, vi har kommet frem til det vi tror er nær en fasit.
Klikk gjerne innom våre sponsorer som du finner mellom hvert av løpene.




Gjennomgang av de enkelte V75 løp i Bergen, med travtips og vurderinger.



V75 - 1
Varmblods 1600 meter. Her er det mye god hest i dette løpet.Men vi tror vi vil ha 4 Hitchcock som våres  favoritt i løpet, de to siste på raden på Forus har vært helt enorme og den gikk 11,8 på normaldistanse sist. Det er råsterkt.  1 Viking Va Bene var borte før det egentlig startet på Bjerke sist, gikk aldeles i galoppen og klarte ikke ta den inn igjen. Men det var nok et engangs tilfelle og den regnes tilbake igjen, men obs den hesten kan fort hoppe igjen. Feltet har bare seks hester og de er stort sett gode alle, så det kan være en vurdering å streke alle i dette løpet. Fordi 2 Remee La Marc er med, den er alltid farlig på denne distansen. 3 Triple Crown gikk utrolig bra på Bjerke i samme løp som Vikingen galopperte seg bort. . 6 Well Built er også en meget god sprinter som Hamre har overtatt treningen av. I dette løpet kommer det til å bli et vilt kjør, og det kan faktisk gi åpning for at 5 Zarbaro Boko kan ta seg frem. så her ville jeg streket absolutt alle. Viking Va Bene kan fort bli stor spiller favoritt her og om den ikke vinner, som jeg regner sjansen for under 50% for, så blir det et hopp i premie prognosene.
Rank: 4 - 3 - 1 - 2 - 6 - 5



V75 - 2
Kaldblods 2100 meter.Auto.  NM for stallansatte. Her burde 2 Ida VA og Svein O Wassberg ha alle muligheter. Wassberg har aldri kjørt hesten før, men hesten har vist overbevisende form i det siste. Og den er en banker kandidat i dette løpet.Men jeg ville sett opp 3 Jenny May og Marius Høitomt, det er tross alt NM og for en stallansatt er det gjevt å vinne det. Jenny may ble tre i siste løpet da bak Ida VA, men den stod mye lenger bak i det løpet og jeg tror at hesten er god nok til å matche Ida VA i dagens løp, og kusken er mer enn god nok. 9 Skeie Kongen med Frk Eilertsen i sulkyen kan også utfordre både hest og kusk er god. Den har egentlig gått bra i hele vår, men de to siste har den tullet litt og ikke helt fått det til, i siste tror jeg det var kusk, det blir spennende å se hvordan det fungerer idag. Det kan så absolutt også være verdt å se opp litt for 12 Super Lisa, som jeg vurdere dit hen at den har fått en kuske oppgradering idag. I sånne løp som dette kan det fort bli vilt kjør om tet og ellers i løpet, kusken skal frem. Og det kan gi rom som så mange ganger før for andre enn favorittene.
Rank: 2 - 3 - 12 - 9






V75 - 3
Kaldblods 2600 meter. Vi har et løp hvor 5 eller kanskje 6 hester skiller seg ut fra resten, det er flere hester her som kan ha dagen og vinne. Vi snakker 2600 meter, og da har det for vane og skje litt av hvert underveis.6 Ramsjerven vant greit samme distansen i Bergen sist, fra spor 12. Og det etter pause, jeg anser den som ytterligere forbedret i dagens løp og da blir den skummel. Den er lite spilt i forhold til favoritter i feltet og kan gi penger om den er der jeg forventer den er.Men kanskje den mest bortglemte av dem alle sammen er 5 Hauan Prinsen, kanskje feltets beste hest, og den har dere fått servert på gullfat av Jan før da den var 7 valg og gikk bort å vant.   Den blir å regne med idag garantert. Eirik Høitomt og 8 Møller Faks virker ganske uslåelige om dagen, har holdt seg på 26 tallet på normal distansen, og ble kun slått av en god Teddy Gutten Støen sist. Men vi vil jo helst finne en annen luring enn en 40 % favoritt som vinner  3 Kleppe Snigen har absolutt kapasitet til å holde unna, den har også farten og formen inne, vant lett sist med innlagt galopp, selv om det gikk utrolig sakte i det feltet så er den god nok til å matche hester bakfra i dette løpet.  Og en slik en kan være 12 Komnes Brazze som er eid av et andelslag med blant annet  Leif Inge Andresen en av de ansvarlige for Klink Banker, den har både kapasitet og fart nok til å være med i dette laget, og den vinner ofte i Bergen. Tengsareid og Leif  har troen og da har jeg det også, samt at Leif skal ha foret den med epler av supreme kvalitet de siste dagene før løpet. Litt glemt bak Brazze står 13 Valle Mattis som har tatt den lange turen over fjellet. Og det har den ikke gjort for å bli sist i feltet. Den er god og har holdt formen i april og mai. Den har kapasitet nok til å holde distansen. SÅ selv om Møller virker uslåelig og han der Høitomt sitter i flyt om dagen, så tror jeg at dette er et av løpene idag som det kan være fordelaktig å gardere litt. 7 Våler Flaks kan være en liten luring i spillet, den har form på gang. En litt uti det blå outsider. Det er også 1 Triara Volo, som har formstigning.
Rank: 8 - 5 - 6 - 12 - 13 - 3 - 7 - 1


V75 - 4
Kaldblods 2100 meter. Hoppeløp. Her har vi tre hester som har 60% av strekene, men i dette løpet er det flere gode hester enn de tre der, som spillerne har glemt.Her er vinnerbudet 6 Vertigo Ella, som står med to strake i parken, og fort kan føye til den tredje idag, som vi ser det dagens beste hest og spill. Den liker seg på hjemme bane og favorittene varierer i prestasjonene. Mens Ella har to strake i parken.De som vil gardere kan gardere med hester etter Ella i ranken, vi gardere ikke.
Rank: 6 - 10  - 4 - 9 - 2






V75 - 5
Varmblods 2100 meter auto. NM for stallansatte. Her tro vi at det heteste vinnerbudet er 5 Tinki Rune, hvor Bjørnbeth kusker hesten. Den har gått gode sprinter og har i tillegg vært i Sverige og speedet opp farten litt, og ikke minst hesten er stabil og i form. I et sånt løp kan det som i avdeling 2 være fornuftig å se om det kan finnes noen motbud. 1 Chad Boko vant et monteløp i mars, kusken er god og den hesten kan fort overraske.  Kvasnes sitter bak 12 Schoking Day, den fant det for godt å være ned på tretten tallet i meget hardt lag sist, med god kusk bak i dag kan den nå frem. 3 Cyrap med AS Akselsen kan være en utfordrer, har gått fine løp i det siste. Det samme har 4 P.O Superstar, ble totalt overkjørt av fire bedre hester på parken den 16 mai. Men det heteste motbudet til Tinki er 6 Hanna Frame, med Kim Pedersen i sulkyen. Meget god kusk og en grei hest. Men vi har mest tro på Tinki og Bjørbeth løser oppgaven
Rank: 5 - 6 - 1 - 12 - 4 - 3


V75 - 6
Kaldblods 4 åringer 2100 meter. Her er det en eneste hest eller alle og nevne, Og det er 6 Tomeld Ø.K, den er så rå at den drar dette i land feilfritt. Den er klink banker. Det er enten den eller så må alle på.
Rank: 6


V75 - 7
Varmblods 2100 meter. Et løp med flere gode hester. Her går vinnerloddet til 7 Pico's Boy, har ikke gått mye løp på en stund, men oppskriften her blir at Kolle fyker til tet og så pakker feltet seg og den vinner. Det tror vi. Velger å nevne et par motbud. 11 Quincy Frontline er i form, og med Marius Høitomt i sulkyen kan den bli farlig. Det samme er 12 Apollo Hornline, på hjemme bane og med Wassberg i sulkyen. Tengsareid og 8 Super Brown er i form og kan regnes med.
Rank: 7 - 11 - 12 - 8



Det var dagens V75 tips fra Paul og Jan. Lykke til i en spennende omgang. Husk å kikke innom KLINK BANKER sine sider for ytterligere tips og trav diskusjoner.







Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar