V75 Bjerke Travbane lørdag 13 juni 2015

Endelig er den her, OGP helgen med masse spennende travløp og mye mennesker på Bjerke travbane. Idag er det både V75 på Bjerke og senere på kvelden V75 på Boden i Sverige. Dette blir spennende.Jeg og Thomas Eie Klink Banker tipser har samarbeidet om tipsene idag, og vi tror vi har funnet formelen.





Gjennomgang av de enkelte V75 løpene på Bjerke travbane, med travtips og vurderinger


V75 - 1
Varmblods 3140 meter. Her snakker vi et skikkelig langløp. På en normal dag og i et vanlig felt ville jeg sagt at 13 Restless Cash var klink banker. Men i dette feltet finnes det flere hester en den vanligvis møte som kan utfordre den. Restless er god på langløp, men idag er det 500 meter lenger enn den pleier å gå. Så jeg mener det er fornuftig å dekke opp litt. Det er synd å ryke på banker allerede i første. Det er blant annet et par hester fra våre naboland som kan bli skumle. 10 Yes Man Hoss ville jeg hatt med, den ser god ut . det samme gjør absolutt 11 Paleo Pride, 14 Moondancer og 12 Lunatic Face. De hadde jeg dekket opp med, og et par spennende til i feltet. 9 Black November gikk bra sist på Jarlsberg på samme distansen, og er ikke dum i dette feltet her, da ble den kun slått av hesten jeg har mest tro på i dette feltet 3 Prince Lyon, som jeg syns gikk strålende på den distansen på Jarlsberg, står bra til i feltet, selv om det ikke har allverden å si på så langt løp. Løpet er noe åpent, men det første løpet i V75 kan man dekke opp litt uten at det tar helt av på innsatsen.
Rank: 3 - 13 - 9 - 10 - 12 - 11 - 14 - 6


V75 - 2
Varmblods 2100 meter auto. 3 Royal Ice er et strålende talent som står hos Hamre, står perfekt til idag for å dra dette inn, Men også Høitomt sitter på en veldig god hest i 5 Dave Briggs som slo førstnevnte sist, da dog stod den i spor fire og Royal i spor 8. Dette blir tett.
Rank: 5 - 3







V75 - 3
Varmblods hoppeløp 1609 meter.auto. Stall Hamre med to hester i front, det lukter stall.. Men det kan  fort hjelpe oss spillere å løse dette bedre. Jeg regner med at planen er at 2 Denise F Boko skal dra dette i land og at 3 Indoor Voices skal ligge der å lage problemer for hester bakfra. Det er hva jeg tror om det scenarioet, så får vi høre på intervjuet etterpå hva som ble fasiten. Av den grunn tror jeg ingen hester bakfra kan finne på noe, utenom visst Kim Pedersen kan kjøre en skikkelig frekk en med 11 Soho, som har vært i Sverige en tur og fått speedet seg opp.Jeg husker enda et løp tidligere i vår da her Pedersen kom på utsiden i siste sving og speedet ned hele feltet med en skikkelig frekkas.
Rank: 2 - 11 - 3 - 1



V75 - 4
Varmblods 2100 meter. 6 Sidsel er en så idiotisk god hest og har vært så overbevisene i sine senere løp, og idag til og med med GV Gundersen i sulkyen, det ser jeg på som en smule oppgradering. Her kliner vi til med banker. Vil du dekke opp så kan du ta med 7 Deweyscamper som nok gjerne vil utfordre, men som vi tror kommer til kort mot Sidsel.
Rank: 6 - 7 







V75 - 5
Varmblods 2100 meter auto. På papiret burde 2 Say That Again med Goop ro dette løpet greit i land, står perfekt til i spor 2. Drar til tet og vil lede, fra start til mål. Jeg velger å se opp for Tjoms som sitter bakerst i feltet med en god hest, har to på baken i Norge og har forbedret seg i de to, 12 Janeo  en god outsider, som om den fortsetter den utviklingen den har hatt , kan bli farlig på et smygløp gjennom feltet .
Rank: 2 - 12 - 4 - 3



V75 - 6
Varmblods 2100 meter. 4 Sejr Gammelsbæk tilbake i godt gammelt slag, betyr bankerspill, vi har ventet å at den skal få sommer/vår løsning og den er her og Hamre kommer til å dra dette inn, i et felt som ikke har noen spesielt sterke konkurrenter.
Rank: 4 - 6 - 1 - 10 - 3 - 2







V75 - 7
Kaldblods 3120 meter. Her er dessverre favoritten strøket. Men da får vi finne en hest som er neste like god. Løp på over tre kilometer, betyr at selv gode hester kan bli trette på veien, og det gir åpninger. Nå har vi løst endel løp via bankers slik at vi har mulighet til å drive med noe mer oppdekking her. Mye god hest som skal krige her. Både 14 Tekno Jerken og 15 Moe Svarten er vel feltets beste hester, men de står på 60 tillegg og lengst bak i feltet og de må forbi en haug med gode hester for å nå frem. For Flåten og 12 Bokli Vind kan ha funnet formelen igjen, står 20 meter bedre til en de to før nevnte, den gikk et bra langløp i Bergen nest sist og er alltid å regne med. 9 Tin Balder er i form, idag med Vidar Hop, tror ikke det er noe nedtur fra Høitomt. 10 Kleppe Slauren er på oppadgående og kan gjøre det vanskelig for hester som vil komme bakfra. Den slo halve feltet idag på Jarlsberg sist. 8 Fjordjerven er også veldig på opp, fikk opp en veldig speed på sprint sist, idag er løpet dobbelt så langt, kan det holde helt inn?
Rank: 10 - 14 - 15 - 9 - 8 - 12 - 7 - 6 - 4



Det var dagens tips fra Thomas og Paul til Bjerke. Her er det bare å si lykke til.. Husk å kikke innom KLINK Banker sine facebook sider for flere tips og diskusjoner.









Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar